ponedeljek, 19. april 2010

Mačkon ..


Uh .. a si lahko predstavljate kako je temule mačkonu …
Bi bila kr na njegovem mestu … negovanje je, torej ima lastnika/co, ki ga obožuje, mu piha na dušo .. in ga razvaja …
Če pomislim na njegove čute … vsaka dlaka …. Uh .. in ko se po njej sprehodi čutna dlan .. madona maček je v nebesih … In pol se tkole dol poč .. na čudovito mehko dekco na kateri tko mim grede zgleda bajno .. (siva in rdeča skup … uh kombinacija) in še rokca zraven .. in je v nebesih … tistih mačjih ..
Pred leti sem mela mačkona .. belega, dolgodlakega z iskrivimi oranžnimi učki. Tko hudo grdo je znal gledat .. folk se ga je bal .. je bil res ogromen mačkon .. Enkrat je clo zaslužu .. je bil na neki embalaži .. maneken ..
Skratka tale naš mačkon z vso svojo pametjo in dimenzijami (ki so bile res nad povprečjem) si je podredil vso družino, torej mene in mamo … Bil je kot mafijski šef, ki je počel pizdarije, kazni pa ni dočakal, kajti, ko je zlezel k tebi, ti namenil svoj priliznjeni pogled …. nežno pa vseeno dovolj grobo, da si na stegnu čutil kremplje pričel gnesti in pripravljati podlago za svoj počitek … takrat je obrambni zid omahnil v popolni nič … in nato tisti grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …. Jezus .. kak zvok … samo ljubo ugodje in vibracije ….. še men je blo lepo ..
No kaj čm povedat .. to, da bi jaz tud bla mačka …. svoja mačka .. al pa od kake take meni podobne lastnice ali lastnika … Ker bil je v raju, tko kot tale mačkon na sliki …
Ja muca bi bla …… taka navihana, prikupna pa še vedno svoja … in krempeljcev ne bi šparala …. Pa predla bi na vso moč …. do onemoglosti … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr miaaaaaaaaaaaaaaaaajuuuuu

Ni komentarjev:

Objavite komentar