nedelja, 18. april 2010

Gaja

v nekem drugem svet (blog-u)mi je dekle po imenu Gaja napisala pod tole sliko komentar .....
Gaja .. ki me je pahnila v razmišljanje ..
Tnx
Pod sliko si napisala : Tale občutek mi trenutno zlo manjka....

….

In tu se je začelo ….
Hja dobesedno .. misli so pričele potovati daleč nazaj, v preteklost in iskati trenutke .. tiste trenutke, ko je bil ta občutek tako zelo tu, da bi ga lahko prijela v dlani .. in če bi jih stisnila v pesti, bi morda zaslišala vzdih … čutila dih .. solzo … moker poljub …
..
In se sprašujem, kolikokrat so ti občutki popolnosti .. pripadnosti, pretoka med nami in še nekom res pristni, pravi … in koliko časa trajajo ??!! … Ali kdo ve? Mi lahko kdo pomaga razviti klobčič?
Premišljujem ali so ti hipi, kratki trenutki vredni vse praznine, ki se razlije znotraj nas in zapolni .. zapolni kot plimni val, vsak oddaljen kotiček duše, nas napolni s samoto in hrepenenjem … za tisti kratki hip, ki ga tako neusmiljeno čakamo in želimo. In ko dočakamo .. nastopi radost .. ko vsako vlakno poje svojo melodijo .. in se vse melodije najdejo … zbrane v popolni celoti .. zvenijo … opajajo …da postane občutek nezemeljski .. neresničen … nedojemljiv .. in pojavi se ta čudoviti občutek … tako zelo resničen, da ga živiš … pa vendar le za kratek trenutek ….

Ni komentarjev:

Objavite komentar