sobota, 23. oktober 2010

"Sorry Seems To Be The Hardest Word"

"Sorry Seems To Be The Hardest Word"


………. Naslov neke pesmi … ki je izpoved .. ali le želja po uspehu … pa vseeno resnica, ki je tako zelo trda, kruta ….. ubijajoča …
Ob poslušanju pesmi dveh isto spolno usmerjenih K.D. Lang & Elton John "Sorry Seems To Be The Hardest Word" … se sprašujem v kakšnem svetu živim … Kaj je bolj pomembno .. da ljubimo .. ali da obsojamo, ker nekdo ljubi na način, ki ga ne razumemo .. Kdo smo, da sodimo, da jemljemo pravico, da si dovolimo soditi, kaj ni ljubezen tisto, kar naj bi nas vse vodilo k miru, zadovoljstvu … Ali so nekateri med nami res tako zelo … omejeni v svojem bolnem razmišljanju …kam gre svet, ko nam preprosta vrednota kot je spoštovanje … vzbuja strah … nas dela majhne, nemočne, prestrašene in bedne …. Medtem pa življenje polzi mimo nas .. brez, da bi ga živeli … odteka skozi napačne kanale in namesto, da nas bi polnilo .. nam jemlje energijo .. razum … in nas dela nesrečne ..
Kako zelo bedni so nekateri med nami … kako zelo bolni …. Kako zelo PRESTRAŠENI !!!!
..
ČLOVEK bi se moral zavedati svoje majhnosti … človek kot posameznik … bistvo bivanja, kot ga dojema moja malenkost je, da si srečen …. in onesrečiti nekoga drugega .. je daleč od tega, da bi lahko osrečil sebe …. In ko prizadeneš tujca .. samo zato, ker ga ne razumeš … je bolnooooooo …..
Samo toliko ….



http://www.youtube.com/watch?v=7Cc8TI1KomU


Ni komentarjev:

Objavite komentar