četrtek, 7. oktober 2010

Šok …


Sploh ne morem dojet, da je človek .. tako zelo butast .. preprosto nimam druge besede za to kar se dogaja po svetu. In očitno je, da ne bomo prenehali z uničevanjem dokler ne bo prepozno.
Prav žalosti me, ko gledam dogajanja .. zadnje čase posnetke z Madžarske …Kaj res ne bo konec bedarijam, kaj res ne bomo prenehali z uničevanjem … ali res potrebujem vse novitete, ki nam kao olajšajo bivanje, v resnici pa nas zastrupljajo. Vsa tehnologija, ki jo imamo, je bila narejena, da nam olajša delo, da nam prihrani čas .. v resnici pa imamo vsi vedno manj čas …
Zakaj nas je tako malo, ki se bojimo posledic, ki bodo dolete vse, tudi tiste, ki že danes živijo na robu, umirajo zaradi žeje, lakote ….
Bedni smo in nekateri se bojijo vsiljivcev iz vesolja … če je pameten, kdorkoli že tam daleč, se nam ne bo približal, ker smo … u n i č u j o č i  …..
Vse spremenimo v drek … ki ga ne znamo pospraviti ..

Nekaj dejstev nesreče na Madžarskem:
stranica bazena je dolga 3.5 km … si lahko predstavljate bazen, izteklo je slabih 4% .. torej jih je ostalo še 96% … si je mogoče zamisliti tako obsežno katastrofo, nihče ne more predvideti posledic na eko sistem … govorim o tem, kdaj, če sploh kdaj .. bo ta zemlja spet zaživela …
In vse le zaradi D E N A R J A  ….








Ni komentarjev:

Objavite komentar