petek, 23. december 2011

Neumnosti … neumnosti …neumnosti …



Ko človek misli, da je videl že vse … potem pa mu po naključju pride po d roke takle posnetek in se vpraša ..ČEMU??
Evo, res se sprašujem kako dolgo bomo s svojimi neumnostmi še sposobni živet. Ko se neka kvazi TV osebnost odloči dvigovat svojo popularnost na način, kot to počnejo zadnje čase, mi gre na bruhanje. In kakšni bebci so starši, ki dovolijo kaj takšnega … Kaj pa so pričakovali od otrok … da bodo blesteli ..?? Otroci so naš odraza … so naša podoba, ki jo tokom časa ustvarjamo, kot majhno umetnino, ki s časom raste … Te reakcije pa so povsem normalne za otroke … in početje staršev se mi zdi popolnoma nesprejemljivo .. me prav zanima, ali so bili starši za to neumnost še nagrajeni s honorarjem. TV postaje in taki voditelji pa so primerni za kopanje jarkov … in podobno. Kam gre svet … kje smo in kako dolgo bomo še tu, ker to vedenje nas pelje samo h koncu in nikamor drugam … bedna, ki ji ni para ….
Še posnete in bom končala … za to jutro in tik pred božičem je bilo tole čist preveč …klinc no ….

sreda, 21. december 2011

Obračun .. ali time to pay



Ok .. še mal pa bo konec. Er sem že neki časa bolna in me oči že močno bolijo od buljenja v monitorje .. ker sem sita filmov … brez energije za ustvarjanje .. sem se obesla na moj blog in malce pobrskala .. raziskala, kaj vse me je v tem iztekajočem letu morilo … ali veselilo.
Če potegnem črto .. je bilanca tko kot monitor na katerem se izrisuje črta srčnega utripa … razburjenega ..Najprej jaz, še sem tu, še ustvarjam .. obnovila stanovanje, no, večji del, še hodim v službo, malce me mineva potrpljenje ob mojen najstniku ampak je še živ, torej sem še uspešna. Ali sem srečna? … hmmmmmm ta pa je mal težka, sem in nisem … ok .. dovolj o meni.
Kaj pa svet … drugi …? Še vedno umirajo ljudje, ker je ostali svet brezbrižen in se ne oziramo na pomanjkanje, ki ga nekateri občutijo. Še so vojne .. izkoriščanja, narav se nam maščuje vedno pogosteje in mi .. smo še vedno enaki bebci, kot smo bili lani .. predlani .. in bomo tudi v prihodnje. Žalostno … vedno bolj sem jezna nase, ker si ne vzamem časa, za pomoči potrebne … vendar mi zadnje čase kronično primanjkuje energije in res upam, da se bo kmalu kaj spremenilo … ob vsem tem .. postanem žalostna …. Prazna …..

torek, 20. december 2011

Ryan Gosling




Tkole .. Ryan je igralec, i je bil meni precej tuj, ko sem prebirala blog v katerem so se pregovarjali kdo je lepši Ryan Gosling ali Bradley Cooper. Ok meni se zdita oba precej HOTTTTTT … in težko bi rekla kateri je bolj… sem si pa vzela čas in pogledala nekaj filmov od Rayna in ugotovila, da je hudičevo HOT …dober igralec, kameleon … bi rekla, predvsem pa cenim to, da se loteva vlog, pri katerih ni najlepši .. kjer ne poudarijo njegove .. HOT …. Podobe, pač pa igrajo na karto dobre igre, kar pa mu gre zagotovo dobro od rok … dečko obvlada .. pa še HOT je .. ane!!!?
Tule je še klip iz filma, ki me je zelo navdušil in se lotil tematike, na šokanten način .. mogoče bo kdo dejal ameriška jajca ..OK, morda res, pa kljub vsemu film, ki se te dotakne .. šokira, spravi  razmišljanju ... in to je tisto važno ..
naslov filma Lars and the real girl